x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "U" Craiova - Continua circul, ramane Dinel

"U" Craiova - Continua circul, ramane Dinel

22 Apr 2005   •   00:00

Desi in noaptea de joi spre vineri s-a inteles de principiu cu Dinel Staicu si s-a impacat cu suporterii, "vicele" dinamovist a renuntat la achizitionarea oltenilor, din cauze inca necunoscute.


  • de DRAGOS STOICA, MARIO MORCOV
  • SPORT
  • Circ cu Netoiu!



    BLUF. Edilii Nedelescu (stanga) si Solomon au certificat trecerea Universitatii in mainile lui Netoiu, dar afacerea a cazut
    Moda schimbarii patronilor Stiintei de la o zi la alta a prins in Banie. Joi seara, Netoiu era ca si revenit la carma Universitatii, pentru ca ieri toata afacerea sa pice.

    ULTRASI. Netoiu s-a intalnit joi seara cu Staicu in comuna Cetate, in fieful lui Mircea Dinescu, unde cei doi au discutat asupra tranzactiei. Staicu a cerut 1.800.000 de dolari in schimbul intregului lot sau 800.000 de dolari, dar urmand sa pastreze drepturile asupra lui Plesan, Moti, I. Iordache, Guso si Daouda. "Comandantul" a fost de acord cu prima varianta, insa a conditionat intelegerea de efectuarea platii dupa incheierea campionatului, moment in care Dinel a inceput sa ezite. Totodata, la discutia mediata de Mircea Dinescu a luat parte si un grup de suporteri olteni care s-au impacat cu Netoiu. Mai mult decat atat, "Comandantul" le-a prezentat acestora strategia pe care urma sa o aplice, in vederea mentinerii echipei in prima divizie. Totul parea batut in cuie, insa ieri totul a picat. Acest lucru se datoreaza se pare lui Dinel Staicu, care s-a razgandit intr-un stil deja devenit clasic. Sfatuit de cativa apropiati, acesta ar fi spus ca doar pe Plesan ar obtine doua milioane de dolari, asa ca a renuntat la tranzactia cu Netoiu.

    VINE MITITELU?
    In urma situatiei create dupa abandonul lui Netoiu, Dinel Staicu s-a decis sa ramana in fruntea clubului pana la vara, dupa care Universitatea va fi preluata, cel mai probabil, de Adrian Mititelu. De altfel, cei doi s-au si intalnit ieri, Staicu negand insa deocamdata aceasta posibilitate. "M-am intalnit cu Adrian doar pentru a-mi spune ca va oferi o prima de 300 de milioane de lei jucatorilor, in cazul in care acestia vor izbuti sa invinga, saptamana viitoare, pe FC National."

    PRECIZARE
    In replica unei stiri prin care era anuntata implicarea sa la Universitatea Craiova, patronul Prodal, Bagher Karimzadeh, care este membru al CA al lui FC Dinamo, a precizat ieri ca nu se pune problema plecarii sale din Soseaua Stefan cel Mare: "Dl. Bagher Karimzadeh este si va ramane suporter, membru in CA si actionar al clubului de fotbal Dinamo Bucuresti. Nu exista nici o implicare, la nici un nivel, legata de alte echipe de fotbal romanesti".
    ×
    Subiecte în articol: sport netoiu