x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "U" Craiova - Jucătorii vor să plece

"U" Craiova - Jucătorii vor să plece

de Dragos Stoica    |    26 Sep 2007   •   00:00

Prăbuşiţi psihic din cauza ultimului loc din clasament pe care il ocupă Universitatea, după şapte infrăngeri consecutive, fotbaliştii olteni vor să dea bir cu fugiţii.

Prăbuşiţi psihic din cauza ultimului loc din clasament pe care il ocupă Universitatea, după şapte infrăngeri consecutive, fotbaliştii olteni vor să dea bir cu fugiţii.

Situaţie disperată la Craiova. După ce obiectivul calificării intr-o cupă europeană s-a transformat intr-o deja dificilă cursă impotriva retrogradării, majoritatea componenţilor lotului se găndeşte să părăsească gruparea din Bănie.

DISTRUŞI. Conform patronului Adrian Mititelu, fotbaliştii sunt la pămănt din cauza ultimelor rezultate. "Sunt distruşi cu toţii. La pauza meciului de la Vaslui, antrenorul şi foştii mei colaboratori mi-au spus că plăngeau in vestiar. Şi pentru ei este o presiune incredibilă, insă o dată cu primul succes işi vor da drumul. In acest moment cred că sunt singurul din club care doreşte să rămănă la echipă. Jucătorii, cam 80% din ei, işi doresc să plece. Nu neapărat din cauza faptului că sunt pe ultimul loc, ci pentru că nu mai suportă atacurile, jignirile din partea presei şi a suporterilor", a spus Mititelu. Acesta a precizat că singurul jucător la care ar fi dispus să renunţe este Dorel Stoica, in condiţiile unei oferte din străinătate: "La vară va avea aproape 30 de ani şi sunt căteva cluburi, chiar din Germania, care se interesează de el. Dacă va veni ceva clar şi avantajos pentru club, dar mai ales pentru el, il vom lăsa, probabil, să meargă". Mititelu a reafirmat că viitorul tehnician al Universităţii va fi străin, dar a afirmat că este o problemă cu momentul preluării echipei, antrenorul nedorind să vină decăt la iarnă.

×
Subiecte în articol: sport