x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "U" CRAIOVA / Mititelu îi atacă dur pe Prunea şi pe Lupescu

"U" CRAIOVA / Mititelu îi atacă dur pe Prunea şi pe Lupescu

de Dragos Stoica    |    22 Dec 2008   •   00:00

Patronul formaţiei din Bănie este convins că oltenii au fost vânaţi de arbitri în tur, din cauza faptului că Universitatea a trimis-o pe Ceahlăul în eşalonul secund în ultima etapă a campionatului trecut.




După publicarea stenogramelor, Mititelu (dreapta) a ieşit cel mai bine ca imagine, neacceptând propunerile lui Gigi Becali (stânga)

Cel mai amendat oficial din Liga I, Adrian Mititelu, a trecut din nou la atac. Prezent sâmbătă seară într-o legătură directă de două ore cu GSP TV, patronul Universităţii a declarat că greşelile făcute de mai mulţi arbitri în turul campionatului nu au fost întâmplătoare. "Totul mi se trage de la meciul cu Ceahlăul, din sezonul trecut. Atunci, toate jocurile erau făcute ca Ceahlăul să nu retrogradeze, dar ghinionul acestei echipe a fost că a jucat la Craiova în ultima etapă. Aici nu se pot face asemenea manevre! Oricum, de atunci nu mă mai suportă Ionuţ Lupescu şi Florin Prunea. Trebuia să fiu bărbat şi să ies în faţă imediat după acel meci, când o persoană din federaţie m-a ameninţat: «O să vezi tu ce păţeşti în campionatul viitor, să vezi ce-ţi facem la anul!». Trebuia atunci să mă fi dus imediat la DNA, iar acum îmi pare foarte rău că n-am făcut acest lucru. Am vrut să le arăt că nu mi-e frică de ei şi m-am gândit şi că omul o fi zis asta la supărare. Se pare însă că nu e aşa! Văd că acum şi Mircea Sandu s-a pornit împotriva mea, îmi spune că sunt guraliv. Păi sunt, atât timp cât mă simt nedreptăţit. Am crezut că acei oameni care îl acuză pe Mircea Sandu sunt de rea-credinţă, însă acum, când greşelile s-au înmulţit împotriva Craiovei, mi-am schimbat părerea. Să vedeţi ce o să ne facă în retur! E singurul lucru de care mă tem în retur!", a declarat Mititelu.

Acesta a mai spus şi că nu se mai simte mândru să furnizeze jucători la echipa naţională: "E un dezavantaj. Am văzut asta la meciul cu Steaua, când mai înainte avuseserăm trei jucători la naţionala de tineret şi unul la cea de seniori. Mi i-au tăvălit bine pe acolo şi nu au mai fost în formă cu Steaua. Nu mă încântă să cresc jucători pentru echipa naţională, iar federaţia să îmi dea amenzi".

×
Subiecte în articol: sport