x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "U" CRAIOVA - Staicu s-a inteles cu Gigi Netoiu

"U" CRAIOVA - Staicu s-a inteles cu Gigi Netoiu

13 Mai 2005   •   00:00

Desi Universitatea este virtual retrogradata, vicepresedintele dinamovist Gigi Netoiu a batut palma cu Dinel Staicu pentru preluarea echipei.



  • de VICENTIU NEAGOE, MARIO MORCOV

  • STAFETA. Gigi Netoiu (stanga) a preluat de la Dinel Staicu destinele Universitatii, dupa ce ii daduse clubul acum doi ani
    Se pare ca incertitudinea a luat sfarsit in ceea ce priveste viitorul Stiintei. Dupa ce negocierile dintre Dinel Staicu si Gigi Netoiu au esuat acum mai putin de o luna, cei doi au ajuns joi seara la o intelegere, Comandantul urmand sa preia Universitatea in schimbul sumei de 1.600.000 de dolari.

    TRANZACTIE. Suma va fi platita in doua rate, Netoiu achitand 600.000 de dolari la semnarea actelor, restul urmand sa fie platiti pana la sfarsitul lunii iulie. In suma vehiculata nu intra cantonamentul din Lunca Jiului si nici autocarul echipei, dar sunt inclusi toti jucatorii din lot. Cu toate acestea, mai multi fotbalisti sunt liberi de contract si pare putin probabil ca ei sa ramana la Craiova, daca echipa nu va juca si in sezonul viitor in Divizia A. Din acest motiv, Netoiu se va ocupa mai mult ca sigur de cumpararea unui loc sau fuzionarea cu o alta grupare.

    ORGANIGRAMA. Vicepresedintele dinamovist si-a ales si colabolatorii cu care va lucra in timpul celui de-al doilea sau mandat la Universitatea Craiova. Astfel, presedintele clubului va fi bunul sau prieten, Petre Buduru, fost conducator la Farul, Dinamo si Astra Ploiesti, Ion Geolgau urmand sa fie vicepresedinte. In ceea ce priveste banca tehnica, privirile lui Netoiu sunt indreptate spre ultimul antrenor care a castigat titlul cu Stiinta, Sorin Cartu. Acesta ar putea parasi in vara pe FC Arges, nefiind multumit de lotul de jucatori, mai ales ca si-a indeplinit obiectivul trasat la preluarea pitestenilor, salvarea de la retrogradare.

    DISCUTII CU JUCATORII
    Nemultumirea fotbalistilor Craiovei cu privire la neplata contractelor a fost stinsa dupa ce patronul Dinel Staicu i-a invitat joi pe acestia la vila de protocol "Bujorul". Acolo, Staicu a stat de vorba cu fiecare jucator in parte si le-a ascultat doleantele. Printre altele, patronul a promis ca problema financiara urmeaza sa fie rezolvata curand, el trebuind sa primeasca o mare suma de bani la mijlocul saptamanii viitoare. Surse din interiorul clubului sustin ca acea suma mare ar fi tocmai avansul platit de Netoiu pentru achizitionarea echipei.

    ×
    Subiecte în articol: sport netoiu