x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ucraina - Sahtior, lider

Ucraina - Sahtior, lider

de Dragos Stoica    |    19 Apr 2006   •   00:00

Formatia antrenata de Mircea Lucescu, Sahtior Donetk, a trecut pe prima pozitie a clasamentului, dupa ce principala contracandidata la castigarea campionatului Ucrainei, Dinamo Kiev, a fost infranta luni, pe teren propriu, de echipa lui Oleg Protasov, Dnepr, cu scorul de 0-2.

Formatia antrenata de Mircea Lucescu (foto), Sahtior Donetk, a trecut pe prima pozitie a clasamentului, dupa ce principala contracandidata la castigarea campionatului Ucrainei, Dinamo Kiev, a fost infranta luni, pe teren propriu, de echipa lui Oleg Protasov, Dnepr, cu scorul de 0-2.

SANSA. Sahtior a invins duminica pe Ilisivet Mariupol cu scorul de 2-1 si a acumulat 67 de puncte, tot atatea cate avea si Dinamo Kiev. Dupa rezultatul inregistrat luni de adversarii sai, Sahtior ocupa insa in prezent primul loc in clasament, cu un golaveraj superior. Interesant este ca formatia lui ex-tehnicianului Stelei, Oleg Protasov, a marcat ambele goluri in ultimele trei minute ale partidei. La Dinamo Kiev, mijlocasul Florin Cernat a fost introdus pe teren in minutul 62, in timp ce Tiberiu Ghioane si Cristian Irimia nu au fost inclusi in lot.

×
Subiecte în articol: sport