x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Universitatea Craiova anunță că boicotează companiile austriece

Universitatea Craiova anunță că boicotează companiile austriece

de Redacția Jurnalul    |    08 Dec 2022   •   22:30
Universitatea Craiova anunță că boicotează companiile austriece
Sursa foto: Facebook

Clubul Universitatea Craiova a anunțat joi seara că, după atitudinea „revoltătoare” a Austriei de a bloca accesul României la spațiul Schengen, a decis să își mute contul de la o bancă cu acționar majoritar austriac.

Potrivit unei postări pe pagina de Facebook a Universității Craiova, clubul a luat decizia de a sancționa companiile austriece partenere cu un boicot total.

„Începând din această lună, clubul își va muta conturile de la banca cu acționariat austriac Raiffeisen Bank, iar alimentarea cu combustibil și consumabile a parcului auto al Științei nu se va mai realiza în stațiile OMW-Petrom. Totodată, începând de anul viitor, tradiționalul cantonament de vară al leilor nu se va mai face în vreo stațiune montană din Austria, ci într-o altă țară europeană care are condiții de pregătire similare”, arată reprezentanții clubului.

Aceștia speră ca demersului lor să i se alăture întreaga suflare fotbalistică românească.

„Astăzi mai mult ca oricând, trebuie să arătăm că suntem suficient de maturi din punct de vedere instituțional pentru a nu mai acționa după dictonul: ”, se mai arată în postare.

×