x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Vaslui e în culpă

Vaslui e în culpă

de Ionut Paduraru    |    25 Mai 2008   •   00:00
Vaslui e în culpă

Beneficiară a unei decizii la masa verde, după me­ciul cu Oţelul, FC Vaslui poate pierde locul de Intertoto, tot la masa verde.

LIGA 1 - Participarea în Intertoto, incertă

Beneficiară a unei decizii la masa verde, după me­ciul cu Oţelul, FC Vaslui poate pierde locul de Intertoto, tot la masa verde.

Reprezentanta României în Cupa UEFA Intertoto s-ar putea schimba din nou după ce clu­bul Pandurii a depus memoriu la Comisia de Disciplină, cerînd să se analizeze dacă FC Vaslui a fo­losit şase jucători extracomunitari în meciul direct din etapa a 32-a, pierdut de gorjeni cu 1-0. Ju­că­torii în cauză sînt Zmeu (Repu­blica Moldova), Bukvici, Ljubinkovici şi Jovanovici (Serbia), N’Doye (Senegal) şi Temwanjera (Zimbawe), care s-au aflat pe teren în acelaşi timp în partida respectivă.

CONFUZII. “Eu am avut o discuţie cu domnul Porumboiu pe această temă. El mi-a spus că nu e nici o greşeală şi că lui i s-a transmis că Zmeu are cetăţenie română. Nu este de competenţa noastră să aflăm dacă e aşa sau nu, ci a comisiilor federaţiei”, a explicat preşedintele clubului Pandurii, Marin Condescu. În replică, finanţatorul moldovenilor, Adrian Porumboiu, a spus că memo­riul este inutil: “Au avut la dispoziţie, conform regulamentului disciplinar, 48 de ore plus încă 15 zile după meci. De ce n-au făcut memoriu atunci?”.

×
Subiecte în articol: sport