x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Verdicte amânate

Verdicte amânate

de Ionut Paduraru    |    21 Feb 2008   •   00:00
Verdicte amânate

Doar Liverpool a luat un avantaj mai consistent în faţa lui Inter, celelalte meciuri din optimi jucate marţi urmând a fi tranşate în returul de la 5 martie.

LIGA CAMPIONILOR - Echilibru în optimi


Doar Liverpool a luat un avantaj mai consistent în faţa lui Inter, celelalte meciuri din optimi jucate marţi urmând a fi tranşate în returul de la 5 martie.

Olympiacos Pireu a reuşit o remiză albă pe teren propriu în faţa lui Chelsea şi speră într-o surpriză la Londra. Shalke a învins la un singur gol pe FC Porto, la fel şi AS Roma pe Real Madrid. Dar italienii nu pot uita sferturile ediţiei trecute, când după un identic 2-1 pe teren propriu cu Manchester United, a urmat o umilinţă usturătoare în Anglia, 1-7. “Am făcut un meci mare. Însă vreau să reamintesc tuturor că am învins Manchester United cu acelaşi scor şi apoi se ştie cum s-a terminat. Am învăţat din greşelile trecutului”, a spus mijlocaşul Daniele de Rossi.

Cealaltă echipă italiană care a jucat marţi, Interul lui Cristi Chivu, nu a rezistat în zece oameni pe terenul lui Liverpool, care a dat lovitura pe final. Integralist, Chivu a avut o prestaţie apreciată de presă. “A început timid, dar odată cu trecerea în centrul defensivei jocul său a devenit mai solid şi mai credibil”, a scris cotidianul Il Giornale.

 

Optimi de finală (prima manşă)

 

Marţi

Schalke – FC Porto              1-0

Kuranyi ’4

AS Roma – Real Madrid     2-1

Pizzaro ’24, Mancini ’58/

Raul ’8

Olimpiakos – Chelsea         0-0

Liverpool – Inter Milano       2-0

Kuyt ’85, Gerrard ’90

 

Ieri

Celtic Glasgow – FC Barcelona

Arbitru: Peter Frojdfeldt (Suedia)

Olympique Lyon – Man. United

Arbitru: Medina Cantalejo (Spania)

Fenerbahce – FC Sevilla

Arbitru: Florian Meyer (Germania)

Arsenal – AC Milan

Arbitru: Bo Larsen (Danemarca)

×
Subiecte în articol: sport