x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Victorie pentru patron

Victorie pentru patron

de Ionut Paduraru    |    06 Apr 2009   •   00:00

Fără patronul Gigi Becali în tribună, elevii lui Marius Lăcătuş au obţinut in extremis victoria în partida cu Gloria Bistriţa.



Salvatorul Stelei a fost grecul Kapetanos, care a reuşit golul victoriei în minutul 83. Kapetanos mai ob­ţi­nu­se şi un penalty cu cinci minute mai devreme, dar Bogdan Stancu a tras peste poartă.

După meci, atacantul grec le-a dedicat victoria pa­tro­nu­lui aflat în arest şi antrenorului, care a îm­pli­nit ieri 45 de ani: "Încerc să fiu atent 90 de mi­nute şi cu prima ocazie să dau gol. Victoria o dedicăm patronului şi antrenorului".

PETRECERE AMÂNATĂ
Antrenorul Marius Lăcătuş a spus după meci că îşi va sărbători ziua de naştere după meciul din etapa viitoare cu Pandurii. "Marţi avem iar meci şi nu e timp de petreceri. Se poa­te amâna petrecerea şi sper să o fac alături de jucători, conducere şi patron", a explicat tehnicianul, care este supărat că unii spectatori l-au înjurat şi acum pe patron: "Eu am vorbit cu li­de­­rii galeriei şi mi-au spus că îl vor ignora pe Gi­gi Becali şi vor încuraja echipa. Din păcate, nu a fost aşa". "Aţi văzut manifestările de so­li­da­rita­te ale celor din tribună, care au scandat pen­tru patron. A fost o lecţie dată de tribune că­tre pe­luze. Până la urmă, echipa are nevoie de încurajări", a spus şi preşedintele Ar­gă­seală.

Tehnicianul oaspeţilor, Ovidiu Sabău, a de­cla­rat după meci că arbitrul Teodor Cră­ciu­nes­cu a favorizat Steaua. "Am avut un început bun de meci, cu două ocazii destul de mari. Domnul Crăciunescu a exagerat în repriza a doua, jocul a mers într-o singură direcţie. A venit apoi şi acel penalty, era clar că va trebui să intre mingea în poartă. Ne-am propus un egal pe care poate l-am fi meritat", a spus Sabău.

DECIMAŢI
Fundaşul George Ogăraru şi portarul Cornel Cernea nu au putut termina partida cu Bistriţa după ce au fost loviţi la cap în dueluri cu ju­că­to­rii adverşi. Cei doi stelişti nu vor putea juca în etapa viitoare, ca şi Golanski şi Petre Marin, care sunt suspendaţi după ce au încasat cartonaşe galbene în meciul cu Gloria.

×
Subiecte în articol: sport