x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Visează cu ochii deschişi

Visează cu ochii deschişi

de Dragos Stoica    |    23 Iul 2007   •   00:00
Visează cu ochii deschişi
Sursa foto: Gazeta Sporturilor/

Creditată cu şanse minime, Gloria Bistriţa a trecut sămbătă de celebra Atletico Madrid, elevii lui Ioan Ovidiu Sabău invingăndu-i pe iberici cu 2-1 in cel de-al treilea tur al Cupei UEFA Intertoto.


Au marcat: D. Zaharia (’7), Tilincă (’39), Seitaridis (’55)
Stadion: Gloria
Spectatori: 7.000
Arbitri: Nicola Rizzoli - Renato Faverani, Gianantonio Pugiotto (din Italia)

Dănd peste cap calculele hărtiei, Gloria a reuşit sămbătă o adevărată lovitură de imagine, invingănd-o pe mult mai titrata Atletico Madrid.


SURPRIZĂ. Primul gol a căzut repede, in minutul 7, atunci cănd Dorel Zaharia a primit o pasă ideală printre fundaşii iberici, pentru ca apoi să marcheze cu un şut plasat. După o jumătate de oră, Tilincă a pătruns singur prin aceeaşi apărare pierdută a lui Atletico, dar Seitaridis a redus din handicap printr-o torpilă de la 25 de metri. "Nu-mi convine cum ne-am comportat in a doua repriză, nu sunt mulţumit de rezultat, sunt chiar supărat pe jucători. Pănă la urmă contează calificarea. Dacă am ajuns să ne mulţumim că am căştigat fără să ne intereseze calificarea, inseamnă că n-a inţeles nici un jucător ceea ce vreau să fac eu la Bistriţa. In a doua repriză nu am mai existat pe teren", a spus antrenorul Gloriei, Ioan Ovidiu Sabău. Spaniolul Javier Aguirre nu şi-a ascuns dezamăgirea: "Condiţiile in care s-a jucat, la 40 de grade, nu reprezintă o scuză, pentru că am ratat multe ocazii. Nu pot să fiu mulţumit atunci cănd văd cele două goluri pe care le-am primit in 20 de minute".


ECHIPELE:

Gloria: Albuţ - M. Rus, Abrudan, Sepsi, Frăsinescu - Ragipovici (’73 Damian), Coroian (’60 Căju), Nalaţi (’87 Dumitra), Dobre - Tilincă, D. Zaharia. Antrenor: Ovidiu Sabău

Atletico: Franco - Seitaridis, Perea, Eller, A. Lopez - Luccin (’77 Costinha), Maniche, Maxi Rodriguez, M. Petrov (’64 Jurado) - Raul Garcia, Mista (’61 Braulio). Antrenor: Javier Aguirre

×
Subiecte în articol: sport