x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Viseaza eventul

Viseaza eventul

de Vicentiu Neagoe    |    Ionut Paduraru    |    22 Iun 2005   •   00:00
Viseaza eventul

Rapid este prima echipa din Divizia A care isi reia pregatirile. Giulestenii au facut ieri vizita medicala iar azi vor pleca in turneu in Elvetia. VicenTiu Neagoe IonuT PAduraru

La vizita medicala de la INMS au lipsit doar portarul Danut Coman si mijlocasul Artavazd Karamyan, care sunt accidentati, dar si Marius Maldarasanu, care a primit invoire de la conducere pentru cateva zile. A fost prezent insa fundasul Ionut Rada, caruia i-a expirat imprumutul la FC National.

CONTRACT. Dupa vizita medicala, atacantul Daniel Niculae a infirmat divergentele cu oficialii clubului in ceea ce priveste prelungirea contractului sau. "Nu ma gandesc sa plec de la Rapid, pentru ca oricum mai am un an de contract. Eu castig destul de bine aici, am crescut aici si nici pentru bani mai multi nu o sa plec decat in strainatate. Deocamdata clubul mi-a propus ceva, iar eu altceva, dar nu sunt divergente. Astazi sau maine o sa semnam", a explicat Niculae.

AMBITII. Mai mult, Nico spune ca pentru sezonul viitor isi propune eventul. "Ar fi primul din istoria clubului si ar insemna foarte mult pentru noi. Prefer insa sa nu dau nici un gol, iar Rapid sa castige campionatul", a declarat atacantul. Si Valentin Negru este de parere ca Rapid poate castiga eventul in sezonul viitor. "Imi pare rau ca vacanta a fost scurta, dar in acelasi timp imi pare bine ca vom juca in cupele europene. In primul tur preliminar sper sa fim doar turisti, dar, dupa cum s-a vazut, nu prea mai exista echipe mici. Eu sper sa ajungem mai departe in Cupa UEFA decat a mers Steaua in acest an", a declarat mijlocasul giulestean.

TURNEU IN ELVETIA
Giulestenii vor pleca in aceasta dimineata in turneul de pregatire din Elvetia, unde vor juca patru meciuri amicale. In prima partida, echipa pregatita de Razvan Lucescu va intalni, la 24 iunie, pe FC Baulmes, in loc de Neuchatel Xamax, cum era programat initial. Celelalte echipe pe care Rapid le va intalni in cadrul turneului din Tara Cantoanelor sunt Young Boys Berna (26 iunie), FC Yverdon (28 iunie) si FC Aarau (30 iunie). Intoarcerea in tara a giulestenilor este programata pentru 1 iulie.
×
Subiecte în articol: sport