x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "Vom arăta valoare!"

"Vom arăta valoare!"

de Dragos Stoica    |    Daniel Stan    |    07 Apr 2009   •   00:00
"Vom arăta valoare!"
Sursa foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor/Intact images

Patronul oltenilor consideră că trupa din Bănie este avantajată de faptul că Dinamo nu este o echipă care să închidă jocul şi crede că formaţia sa poate prinde locul 3 dacă învinge mâine seară.



Cu trei victorii în ultimele trei partide, Craiova şi-a depus serios candidatura pentru ocuparea unui loc de Cupa UEFA. Oltenii vor avea însă mâine seară de susţinut un examen dur, urmând să întâlnească pe teren propriu liderul la zi al campionatului. Dinamo va veni în Bănie aureolată de victoria fără dubii obţinută contra Rapidului, bucureştenii considerând că, în cazul unui eventual succes, s-ar afla în linie dreaptă pentru cucerirea titlului.

OPTIMIST
Adrian Mititelu, patronul gazdelor, este încredinţat că de această dată este totuşi momentul oltenilor. "Putem să câştigăm acest meci, deoarece avem valoare pentru asta. Sper doar ca presiunea să nu-i afecteze pe unii dintre jucătorii noştri şi mai sper că vom avea şi şansă. Vreau să batem cu 1-0. Va fi un meci foarte greu, însă unul mare, în care vom arăta că avem valoare. Arbitrajul nu mai contează, pentru că nici un arbitru nu îşi mai permite să facă nebunii cu 30.000 de oameni în tribune. Este un meci foarte greu, dar vom juca la victorie, iar echipa trebuie susţinută indiferent de ce se va întâmpla pe parcursul meciului, pentru că avem puterea să întoarcem rezultatul. Sunt convins că stadionul va fi neîncăpător şi publicul va duce echipa spre victorie", a declarat ieri oficialul oltean.

Biletele pentru partida de mâine seară s-au pus în vânzare încă dinaintea meciului câştigat de "alb-albaştri" la Galaţi, dar ieri la orele prânzului încă se mai găseau tichete de acces, atât la sediul clubului, cât şi la punctele de vânzare din preajma stadionului "Ion Oblemenco".

Balaci: "Să-şi respecte meseria"

Victoria de la Galaţi nu l-a entuziasmat foarte mult pe managerul general al Universităţii Craiova, Ilie Balaci, care preferă un ton modest înaintea meciului de mâine seară cu Dinamo. "Nu le vom cere jucătorilor în mod expres să bată Dinamo sau să joace pentru public. Ei ştiu foarte bine ce au de făcut, trebuie să-şi respecte meseria şi să fie mulţumiţi de ceea ce au relizat după ultimul fluier al arbitrului", a declarat "Minunea Blondă". Oficialul grupării din Bănie e mulţumit că "Ştiinţa" va putea alinia echipa de bază: "Aveam patru jucători la limita suspendării, însă este perfect că nu au luat avertismente. Puteam câştiga la un scor mai mare la Galaţi, dar băieţii nu au insistat, gândul lor era la meciul cu Dinamo". (Mario Morcov)

Dinamo, primă mare

Preşedintele executiv al liderului, Cristi Borcea, a discutat cu jucătorii şi le-a promis câte 20.000 de euro dacă înving la Craiova şi "acasă", Vasluiul. "La meciul cu Rapid nu au avut nici o primă, dar dacă bat în următoarele două meciuri, vor lua câte 20.000 de euro. De ei depinde dacă îi vor lua. Astea sunt meciurile care ne plac nouă, cele cu miză, să doborâm duşmanul. Vrem victoria la Craiova, sper ca jucătorii să uite că meciul cu Rapid a trecut", a declarat Borcea. (Mario Morcov)

×
Subiecte în articol: sport