x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Educatie Anisie anunță proceduri speciale pentru elevii cu CoVID 19 la bacalaureat sau evaluarea națională

Anisie anunță proceduri speciale pentru elevii cu CoVID 19 la bacalaureat sau evaluarea națională

25 Mai 2020   •   17:45
Anisie anunță proceduri speciale pentru elevii cu CoVID 19 la bacalaureat sau evaluarea națională
Sursa foto: RaduBadoiu@GuvernulRomaniei

Elevii care se află în izolare sau cei confirmați pozitiv cu CoVID 19, dar și cei care au diferite afecțiuni cronice sau cei care prezintă un risc crescut de infecție vor susține probele după o procedură specială, a anunțat, luni, ministrul Monica Anisie.

”Fiindcă există o serie de întrebări referitoare la ex de bacalaureat, cât și la evaluarea națională, precizez că elevii care se află în izolare sau cei confirmați pozitiv cu CoVID 19, dar și cei care au diferite afecțiuni cronice sau cei care prezintă un risc crescut de infecție vor susține probele după proceduri speciale elaborate de Ministerului Educației și Cercetării și Ministerul Sănătății. Important e să le oferim elevilor cadrul necesar pentru susținerea examenelor”, a declarat Monica Anisie.

Eas a mai spus că a cerut inspectoratelor școlare să asigure condiții de siguranță în școli pentru revenirea elevilor la cursurile de pregătire și să colaboreze cu direcțiile de Sănătate Publică, astfel încât în fiecare unitate de învățământ dă existe câte un cadru medical.

Deputații dezbat luni moțiunea simplă depusă de ProRomânia și PSD împotriva ministrului Educației, Monica Anisie, "Pas cu pas, am ajuns în colaps educaţional, PNL a creat o Românie needucată".

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Monica Anisie