x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Educatie ASE organizează "Săptămâna Porţilor Deschise" în perioada 25 - 29 martie

ASE organizează "Săptămâna Porţilor Deschise" în perioada 25 - 29 martie

21 Mar 2019   •   14:24
ASE organizează "Săptămâna Porţilor Deschise" în perioada 25 - 29 martie

Academia de Studii Economice (ASE) din Bucureşti organizează, în perioada 25 - 29 martie, cea de-a VI-a ediţie a 'Săptămânii Porţilor Deschise', manifestare adresată liceenilor care se pregătesc să devină studenţi în acest an.

Potrivit unui comunicat de presă al instituţiei de învăţământ superior, în această perioadă, liceenii din întreaga ţară şi din Bucureşti sunt aşteptaţi zilnic, în intervalul orar 9,00-15,00, pentru a participa la întâlniri interactive în cadrul universităţii, a afla informaţii detaliate despre oferta educaţională şi desfăşurarea Admiterii în 2019.

De asemenea, liceenii vor asista la prezentări ale celor 11 facultăţi, vor dialoga cu studenţi şi cadre didactice, vor fi consiliaţi educaţional şi vor vizita, ghidaţi de studenţi-voluntari, în spaţii de învăţământ, bibliotecă, săli de sport din Palatul ASE de la Piaţa Romană.

"Marţi, 26 martie, se va desfăşura prima ediţie a Olimpiadei interdisciplinare pentru liceeni, organizată de ASE în colaborare cu parteneri din mediul preuniversitar. Anul aceasta au loc concursuri de contabilitate, turism şi târgul firmelor de exerciţiu - "Elevii de astăzi, profesioniştii de mâine", desfăşurat în parteneriat cu Colegiul Economic "A.D. Xenopol" din Bucureşti şi concursul de eseuri cu tema "Prin labirintul ştiinţei economice", organizat în parteneriat cu Colegiul Naţional de Informatică "Tudor Vianu" din Bucureşti", afirmă sursa citată.

În acest an, ASE pune la dispoziţia viitorilor săi studenţi peste 7.000 de locuri la licenţă, dintre care mai mult de 2.800 la buget, 5.000 de locuri în cămine, peste 500 de burse Erasmus şi alte mobilităţi studenţeşti. Facultăţile ASE oferă 24 de programe de studii de licenţă, cu predare în limbile română, engleză, franceză, germană. Înscrierile la licenţă au loc în perioada 15 - 19 iulie. AGERPRES

×