x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Educatie  Școala de duminică - o nouă sesiune de cursuri / 2023

 Școala de duminică - o nouă sesiune de cursuri / 2023

de Magdalena Popa Buluc    |    12 Feb 2023   •   06:20
 Școala de duminică - o nouă sesiune de cursuri / 2023

Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L.Caragiale” București începe o nouă sesiune de cursuri deschise publicului larg.

Indiferent de vârstă sau pregătire, programul UNATC Alternativ – Școala de Duminică oferă tuturor șansa de a studia specializări din domeniul teatru și cinematografie într-un format de scurtă durată. Pentru al nouălea an consecutiv, UNATC rămâne dedicat pasiunii pentru artă, oferind oricui șansa unei pregătiri intensive, într-un mediu academic de excelență.

UNATC Alternativ este centrat pe cursuri intensive, eficiente din punct de vedere al timpului și cu un conținut bogat de cunoaștere aplicată. Conceptul este dedicat omului modern care dorește să-și dezvolte noi abilități creative, fără a se dedice statutului de student permanent. Am conceput UNATC Alternativ din dorința de a răspunde acestei nevoi printr-un program eficient, dedicat tuturor.

Cursurile sunt organizate în mai multe ședințe desfășurate în fiecare duminică. Programarea ședințelor va fi stabilită de către profesor împreună cu participanții.

La finalul cursului, fiecare participant va obţine un atestat de absolvire eliberat de UNATC.

×