x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe A SLĂBIT 60 kg într-un an, dar nu le-a spus nimic părinţilor. Reacţia INCREDIBILĂ a acestora când şi-au revăzut fiul (VIDEO)

A SLĂBIT 60 kg într-un an, dar nu le-a spus nimic părinţilor. Reacţia INCREDIBILĂ a acestora când şi-au revăzut fiul (VIDEO)

09 Ian 2014   •   09:40
A SLĂBIT 60 kg într-un an, dar nu le-a spus nimic părinţilor. Reacţia INCREDIBILĂ a acestora când şi-au revăzut fiul (VIDEO)

Lucas Irwin, în vârstă de 25 de ani, care cântărea 140 de kilograme, a decis că vrea să slăbească. Zis şi făcut. Într-un an de zile, Lucas a dat jos nu mai puţin de 60 de kilograme. Tânărul a vrut neapărat să ţină totul secret, în aşa fel încât familia lui să aibă parte de o surpriză de proporţii în momentul revederii, scrie New York Daily News.

ÎNAINTE



DUPĂ


După o dietă care a constat în 1.350 calorii pe zi, Lucas a ajuns la greutatea de 80 de kilograme.

"Nu aveam mâncăruri interzise, dar am supravieţuit mai mult cu salată de ton, pui cu salsa, legume congelate, fasole şi orez, sandvişuri, spanac şi ouă. După ce am slăbit 45 de kg, am început să merg pe jos la serviciu, cam 8 kilometri pe zi", a povestit Lucas.

Lupta cu kilogramele a început în mai 2012. Un an întreg a păstrat tăcerea în legătură cu transformarea lui, aşa că atunci când a venit în vizită la tatăl lui şi la mama vitregă, cu ocazia Crăciunului, cei doi au avut parte de un adevărat şoc.

Lucas a avut însă un complice - pe sora lui, care a şi filmat videoclipul de mai jos.

×