x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Aceste imagini au impresionat milioane de americani. Cadoul unei fiice pentru tatăl ei aflat pe moarte (VIDEO)

Aceste imagini au impresionat milioane de americani. Cadoul unei fiice pentru tatăl ei aflat pe moarte (VIDEO)

23 Iul 2013   •   09:28
Aceste imagini au impresionat milioane de americani. Cadoul unei fiice pentru tatăl ei aflat pe moarte (VIDEO)

Sâmbăta trecută, Rachel Wolf se pregătea pentru ziua la care a visat mereu: ziua în care avea să îmbrace rochia de mireasă, anunţă NBC. Nu lipsea decât mirele, dar asta nu a deranjat-o. Acea zi era dedicată, în schimb, tatălui ei, James Wolf, care este moarte şi căruia medicii i-au dat mai putin de 3 luni de trăit din cauza unui cancer pancreatic.

Drept urmare, pentru a fi sigură că tatăl ei va fi alături de ea în ziua nunţii, Rachel a avut o idee neobişnuită: şi-a simulat propria nuntă. A filmat mult doritul dans cu tatăl ei în timp ce era îmbrăcată în rochia de mireasa şi i-a promis că va difuza imaginile în ziua în care se va casatori în mod real.

"Am fost uluit. Sunt multe momente din viaţa ei pe care le voi rata. Nu voi mai fi aici pentru asta", a spus tatăl lui Rachel printre lacrimi pentru un post TV din California.

"În fiecare zi putem alege. Putem alege să iubim sau nu persoana care se află în faţa noastră. Este o relaţie pe care o construieşti în ani şi este cel mai important lucru în viaţă. Restul este doar o iluzie", a mai spus James Wolf.

Scroll pentru video

WRCBtv.com | Chattanooga News, Weather

×