x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Adolf Hitler se întoarce la părinţii săi. Adolf Hitler din New Jersey, SUA (VIDEO)

Adolf Hitler se întoarce la părinţii săi. Adolf Hitler din New Jersey, SUA (VIDEO)

26 Oct 2011   •   15:26
Adolf Hitler se întoarce la părinţii săi. Adolf Hitler din New Jersey, SUA (VIDEO)

Multi ar spune ca a-ti boteza copiii Adolf Hitler, Himmler si Aryan Nation e o dovada de nesanatate mintala.

Autoritatile din New Jersey, SUA, le-au permis sotilor Campbell sa-si boteze copiii astfel si abia ulterior s-au gandit ca ceva e in neregula.

Totul a pornit in decembrie 2008, cand Adolf Hitler urma sa implineasca 3 ani, iar parintii sai i-au comandat un tort. Vanzatorul de la cofetarie a reclamat faptul ca i s-a cerut ca tortul sa fie decorat cu numele 'Adolf Hitler'.

Urmare a acelei reclamatii, protectia copilului i-a luat pe cei trei copii din caminul lor si i-a plasat intr-o familie substitut.

Sotii Campbell au intentat un proces, in decursul caruia protectia copilului a pretins ca actiunea de decadere a celor doi din drepturile parentale a fost generata de comportamentul lor abuziv fata de copii si nu de numele copiilor. Juristii autoritatii de protectie a copilului au sustinut ca, in copilarie, ambii soti Campbell au suferit abuzuri din partea parintilor si acest lucru s-a soldat cu traume fizice si psihice. In plus, cei doi erau someri.

Dar se pare ca probele in sustinerea acestor argumente nu au fost concludente, astfel ca o instanta de judecata le-a dat dreptate sotilor Campbell, iar singurul argument ramas in discutie este numele copiilor.

Cei doi parinti neonazisti au protestat, marti, impreuna cu cativa amici, in fata autoritatii de protectie a copilului din New Jersey, cerand aplicarea sentintei si clamand ca le este dor de copii, informeaza nbcphiladelphia.com.

Purtand o mustata ca a lui Adolf Hitler si avand tatuata pe gat zvastica, Campbell-tatal a sustinut, in fata camerelor de luat vederi, ca la scoala si in societate copiii sai nu au probleme din cauza numelor.

Sotii Campbell mai au de asteptat pana in decembrie, cand instanta care judeca spetele familiale se va pronunta in privinta intoarcerii copiilor la domiciliul parintesc.

http://nbcphiladelphia.com.

×