x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Pakistan: Explozie la bordul unui tren, cel puţin 14 răniţi

Pakistan: Explozie la bordul unui tren, cel puţin 14 răniţi

05 Aug 2013   •   14:06
Pakistan: Explozie la bordul unui tren, cel puţin 14 răniţi

Explozia unei bombe artizanale într-un tren de pasageri s-a soldat, luni, cu rănirea a 14 călători în centrul Pakistanului, conform primelor informaţii în urma deflagraţiei, informează agerpres.ro.

Explozia s-a produs într-o toaletă a Shalimar Express, un tren care circulă între Lahore, capitala Penjab (centru) şi metropola economică a ţării Karachi (sud), au indicat responsabili de la Islamabad.

"Bomba a fost ascunsă într-o toaletă a trenului. Este un act de terorism", a declarat ministrul transporturilor, Saad Rafique, într-o conferinţă de presă difuzată de televiziunea de stat.

"Paisprezece persoane au fost rănite, dintre care trei sunt în stare critică ... Nu avem nicio informaţie cu privire la vreun deces în acest moment", a adăugat el.

Potrivit lui Rao Asif Zaman, un poliţist de la locul în care s-a produs explozia - Toba Tek Singh, oraş situat la mai bine de o oră de mers cu maşina până la Lahore, un vagon a fost grav avariat în urma acestui atac, care nu a fost încă revendicat.

Luni, autorităţile de la Islamabad ridicaseră alerta de ameninţare teroristă până la cel mai înalt nivel, în contextul unor informaţii privind un posibil atentat terorist împotriva sediului forţelor aeriene ale ţării.  

×