x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Bărbat împuşcat mortal în Anglia

Bărbat împuşcat mortal în Anglia

03 Ian 2017   •   10:53
Bărbat împuşcat mortal în Anglia

Un bărbat a fost împuşcat mortal de poliţie în timpul unei operaţiuni desfăşurate în comitatul West Yorkshire, din nordul Angliei, informează marţi Reuters. 

Potrivit poliţiei, incidentul a avut loc în jurul orei 18:00 GMT în timpul unei 'operaţiuni planificate a poliţiei' în apropiere de localitate Huddersfield. 

Poliţia din West Yorkshire a precizat că un bărbat a decedat în timpul incidentului armat produs în apropiere de autostrada M62. 

Alte cinci persoane au fost arestate în timpul operaţiunii, dintre care trei la locul incidentului şi două în timpul controlului efectuat de poliţie asupra unui vehicul în oraşul Bradford. 

Conform publicaţiei Manchester Evening Standard, în incident nu a fost rănit niciun poliţist. Identitatea bărbatului nu a fost dezvăluită. 

Gemma Wilson, consilier local din Huddersfield, a declarat că 'a văzut 5-6 maşini de poliţie în jurul a două automobile, un Mercedes clasa E şi un Jaguar, la locul incidentului'. ''Pare să fie o operaţiune destul de mare'', a spus ea. 

Incidentul a fost raportat unei comisii independente care analizează plângerile la adresa poliţiei, conform Huffington Post. 

În Marea Britanie sunt rare incidentele armate fatale în care sunt implicaţi poliţişti. Anul trecut în astfel de incidente şi-au pierdut viaţa patru persoane, informează Agerpres.

×
Subiecte în articol: anglia barbat impuscat mortal