x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe S-a trezit într-un sac de cadavre, la pompe funebre: „A trăit un film de groază”

S-a trezit într-un sac de cadavre, la pompe funebre: „A trăit un film de groază”

de Andreea Tiron    |    06 Dec 2022   •   22:27
S-a trezit într-un sac de cadavre, la pompe funebre: „A trăit un film de groază”
Sursa foto: Hepta

Un brazilian în vârstă de 62 de ani, care a fost declarat mort deși era în viață, a fost găsit într-un sac pentru cadavre, la pompe funebre, după 5 ore în camera frigorifică - doar pentru a muri de hipotermie două zile mai târziu.

Sora lui  José Ribeiro da Silva a povestit pentru Globo filmul de groază prin care a trecut fratele ei în ultimile zile de viață.

Aparecida Ribeiro crede că fratele ei a murit tocmai pentru că a petrecut 5 ore într-o pungă de plastic și într-o cameră frigorifică. După ce a fost descoperit în viață, José Ribeiro, în vârstă de 62 de ani, a fost dus la spital, unde a murit 2 zile mai târziu.

Incredibila poveste i s-a întâmplat unui bărbat brazilian care a fost declarat mort de un spital și a fost găsit în viață, respirand, la o casă de pompe funebre - doar pentru a muri din cauza hipotermiei două zile mai târziu.

José Ribeiro, care fusese internat cu cancer de limbă în februarie, a fost declarat  decedat de un medic la Spitalul de Stat Goiano Central-North din Uruacu, Goiás, pe 29 noiembrie.

În copia certificatului de deces care a fost transmis  familiei lui José scrie că acesta a murit de cancer la limbă. Doctorul care a semnat certificatul de deces al lui Ribeiro este acum cercetat pentru tentativă de omor

Bărbatul de 62 de ani fusese plasat într-un sac pentru cadavre și păstrat într-un frigider din morga spitalului timp de cinci ore, înainte de a fi transportat la o casă de pompe funebre. Ajuns acolo, un muncitor a observat că avea ochii deschiși și avea probleme cu respirația.

Starea lui Ribeiro s-a înrăutățit și a murit două zile mai târziu.

„Este incredibil ce s-a întâmplat. Fratele meu a petrecut cinci ore într-o pungă de plastic, în frigider', a spus Aparecida. „A fost oribil, o astfel de situație este inacceptabilă”.

Adjunctul Poliției Civile Rialma, Peterson Amin, al cărui departament a primit o plângere din partea familiei, investighează moartea lui José ca omucidere:

“Cauza morții fiind hipotermia îl indică pe medic ca fiind responsabil, așa că urmează să schimbăm încadrarea anchetei, care anterior a fost calificată drept tentativă de omor. Acum vorbim despre omucidere”

×
Subiecte în articol: mort viu declarat decedat pompe funebre