x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Bill Clinton, testat pozitiv pentru Covid-19

Bill Clinton, testat pozitiv pentru Covid-19

de Redacția Jurnalul    |    30 Noi 2022   •   23:03
Bill Clinton, testat pozitiv pentru Covid-19
Sursa foto: Hepta

Fostul președinte american Bill Clinton a anunțat miercuri că a fost testat pozitiv pentru Covid-19 și că are simptome ușoare, potrivit CNN.

„Sunt recunoscător pentru că am fost vaccinat, ceea ce a făcut ca infectarea mea să rămână ușoră și îi îndemn pe toți să facă același lucru, mai ales când intrăm în lunile de iarnă”, a spus Clinton într-un tweet.

Fostul președinte, în vârstă de 76 de ani, a adăugat că „se simte bine în general”.

Clinton a fost spitalizat anul trecut pentru o infecție a tractului urinar care s-a răspândit în fluxul sanguin. De asemenea, el a suferit o operație de bypass cardiac cvadruplu în 2004 și i s-au introdus două stenturi pentru a deschide o arteră în 2010.

Cel de-al 42-lea președinte este cel mai recent membru al clubului președinților care a fost testat pozitiv pentru virus. Președintele Joe Biden a contractat Covid-19 în această vară, iar președintele Donald Trump a fost testat pozitiv în octombrie 2020. Fostul președinte Barack Obama a avut, de asemenea, un caz ușor la începutul acestui an.

În medie, peste 300 de americani mor și 3.400 de persoane sunt spitalizate în fiecare zi cu Covid-19, potrivit datelor Centrului pentru controlul și prevenirea bolilor din SUA.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: bill clinton Covid-19 pozitiv