x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Botez prezidenţial la Ministerul Justiţiei

Botez prezidenţial la Ministerul Justiţiei

de Sînziana Stancu    |    23 Apr 2009   •   00:00
Botez prezidenţial la Ministerul Justiţiei

Preşedintele francez Nicolas Sarkozy a fost rugat de către doamna ministru de la Justiţie, Rachida Dati, să îi boteze fiica, al cărui tată rămâne încă o... enigmă.



4831-89877-rachidasinasu.jpgDezvăluirea este făcută de jurnalista şi scriitoarea Jacqueline Remy, fost redactor-şef în trustul Express, în noua sa carte, intitulată "De la rimel, la lacrimi". "În ianuarie", povesteşte Remy, "după naşterea Zohrei, Rachida Dati a mai pus în scenă una dintre simpaticele sale lovituri. Fără să se programeze pentru o întâlnire, pentru a nu risca să fie refuzată, ea a dat buzna la Elysee, cu bebeluşul în braţe. Venise să i-o prezinte pe fiica ei preşedintelui, acest om căruia îi datorează atât de mult, prefăcându-se că nu ştie că el vede în ea mai degrabă o problemă, decât un atu. Rachida i-a surâs. Nicolas Sarkozy i-a admirat bebeluşul. Atunci, ea a profitat de slăbiciunea lui şi l-a rugat să fie naşul Zohrei. Iar el nu a putut face altceva, decât să accepte."

FURIA NEVESTEI
Carla, care automat urma să fie naşa fetiţei Rachidei s-a înfuriat când a aflat. A fost picătura care a umplut paharul. Nu se ştie ce s-a întâmplat în realitate, dar cert este că Sarko s-a hotărât să schimbe destinul politic autohton al doamnei ministru, poruncindu-i să candideze pentru europarlamentare. Chestie care nu-i e deloc pe plac şi la îndemână Rachidei, care a demonstrat chiar ieri, în public, că nu prea are habar cu ce se mănâncă aceste alegeri, înfuriindu-l încă o dată pe preşedinte.

×
Subiecte în articol: externe