x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Cadavrele a 15 bebeluşi, descoperite într-un râu din estul Chinei

Cadavrele a 15 bebeluşi, descoperite într-un râu din estul Chinei

30 Mar 2010   •   00:00

Cincisprezece cadavre de bebeluşi au fost descoperite într-un râu din estul Chinei, fiind probabil aruncate de un spital local care a dorit să scape de ele, a anunţat marţi un cotidian, citat de AFP.

Vârsta bebeluşilor nu a putut fi determinată, dar talia acestora sugerează că sunt foarte mici, iar unul dintre ei este un făt, potrivit cotidianului Xin Jing Bao.

Autorităţile afirmă că ar putea fi vorba despre cadavre de bebeluşi ale căror mame au făcut avorturi sau care au murit din cauza unor boli, a adăugat cotidianul.

Ele au fost găsite în apropiere de oraşul Jining. Avortul este o practică frecventă în China, unde au loc 13 milioane de astfel de proceduri, din cauza politicii copilului unic.

Potrivit unor martori, micile cadavre aveau etichete inscripţionate cu datele de naştere şi numele mamelor lor, dar aceste detalii nu au fost comunicate, iar autorităţile nu au stabilit încă din ce spital provin, afirmă Xin Jing Bao.

Unul dintre cadavre se afla într-un sac de plastic, pe care scria "deşeu spitalicesc". Un reprezentant al autorităţilor sanitare din Jining, Zhong Haitao, a declarat că unele cadavre ar fi putut fi depuse într-un tomberon, iar altele - aruncate într-un râu din vecinătate.

Mediafax

×
Subiecte în articol: externe