x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe (VIDEO) Meciul secolului! Un pug se ia în piept cu un câine poliţist şi o întreagă echipă antitero

(VIDEO) Meciul secolului! Un pug se ia în piept cu un câine poliţist şi o întreagă echipă antitero

11 Mar 2014   •   15:36
(VIDEO) Meciul secolului! Un pug se ia în piept cu un câine poliţist şi o întreagă echipă antitero

Echipele antitero americane, care închiseseră o parte a unei suburbii a oraşului Phoenix, pentru a izola autorul unui jaf armat, au fost nevoite să-şi întrerupă misiunea după ce un căţel din rasa pug a început să hărţuiască un câine poliţist adus la faţa locului.

Evadat din curtea stăpânilor săi, minusculul căţel pe nume Champ s-a repezit la ciobănescul german al trupelor antitero.

Timp de câteva minute, membrii tupelor speciale s-au căznit să ţină ciobănescul german în lesă şi să gonească agresivul pug, care nu se lăsa însă dus şi tot dădea roate câinelui străin, încercând să îl atace.

În cele din urmă căţelul a fost izolat de doi agenţi şi fugărit până în afara zonei de protecţie, unde a fost recuperat de proprietari.

Aceştia au declarat ulterior că Champ este un câine de nestăvilit, care scapă frecvent din curte.

Aceştia au adăugat că îşi luaseră deja la revedere de la el când s-a repezit la trupele antitero, crezând că va fi împuşcat.

După ce au fost liberi să se concentreze la misiunie, poliţiştii au reuşit în cele din urmă să-l prindă pe autorul jafului armat.

Acesta jefuise un restaurant Subway, după care se baricadase în casa lui din suburbia oraşului Phoenix.

Jefuitorul s-a predat după patru ore de negocieri. 

Un pug pune pe jar o echipă antitero

×
Subiecte în articol: pug ciobanesc german antitero caine