x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Camionul groazei a ucis 12 turci și a rănit alți 31

Camionul groazei a ucis 12 turci și a rănit alți 31

de Redacția Jurnalul    |    07 Mai 2023   •   11:40
Camionul groazei a ucis 12 turci și a rănit alți 31
Sursa foto: Antena 3 CNN

Șoferul unui camion care se deplasa dinspre Hatay spre Ankara a pierdut controlul volanului, a intrat în coliziune cu un TIR, apoi a ricoșat pe sensul opus și a lovit nouă mașini și două microbuze.

Accidentul teribil a avut loc sâmbătă, 6 mai, în jurul orei locale 19.00, în Hatay, unul dintre orașele grav afectate de cutremurul din luna februarie, informează Antena 3 CNN.

Conform primelor informații din cadrul anchetei, camionul implicat în accident a pierdut frânele, care ulterior au explodat, ducând la incendiul vehiculului. În urma incidentului, patru vehicule au fost distruse de flăcări.

Autoritățile au trimis la fața locului numeroase echipe de intervenție, inclusiv jandarmerie, poliție, pompieri și 22 de ambulanțe. Potrivit ultimei actualizări făcute de ministrul Sănătății, bilanțul tragic al accidentului se ridică la 12 persoane decedate și 31 rănite.

„Le doresc mila lui Dumnezeu față de cetățenii noștri care și-au pierdut viața și condoleanțe rudelor lor. Vom face tot posibilul pentru a ne asigura că răniții își recapătă sănătatea cât mai curând posibil. Le doresc numai bine cât de curând", a declarat Ministrul turc al Sănătății, Fahrettin Koca.

În urma accidentului a fost deschisă o anchetă de amploare.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: camion turcia accident