x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Când va naşte Ducesa de Cambridge, soţia Prinţului William

Când va naşte Ducesa de Cambridge, soţia Prinţului William

12 Mai 2013   •   12:24
Când va naşte Ducesa de Cambridge, soţia Prinţului William

Sarcina ducesei de Cambridge, soţia prinţului William al Marii Britanii, a stârnit interesul întregii lumi încă din momentul în care a fost anunţată, iar Casa Regală a încercat să ţină secrete detalii despre aceasta.

 
Unul dintre detaliile pe care toată lumea vrea să le afle, însă Casa Regală britanică se străduieşte să îl ţină secret este data la care va naşte ducesa.
 
Aceasta ar fi 13 iulie, conform dailymail.co.uk, care scrie că "unii dintre cei mai apropiaţi prieteni ai lui William şi Kate au participat recent la o petrecere la grătar şi au discutat despre faptul că bebeluşul lui Catherine se va naşte pe 13 iulie. Toată lumea este extrem de entuziasmată".
 
Naşterea ar putea avea loc chiar în timpul evenimentelor dedicate încoronării, o sărbătoare de 4 zile care va marca 60 de ani de la încoronarea Reginei, care va avea loc în intervalul 11-14 iulie.
 
Primul copil al prinţului William şi al ducesei de Cambridge ar fi băiat, potrivit mai multor declaraţii făcute de prinţul Harry şi preluate de presa britanică.

×