x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Carnaj total: Primarul din Cernihiv spune că cimitirul nu poate face față morților

Carnaj total: Primarul din Cernihiv spune că cimitirul nu poate face față morților

24 Mar 2022   •   07:59
Carnaj total: Primarul din Cernihiv spune că cimitirul nu poate face față morților
Sursa foto: Hepta

Primarul din Cernihiv a declarat că cimitirul orașului din nordul Ucrainei nu poate face față tuturor morților, în condițiile în care atacurile asupra orașului continuă.

Clădirile grav avariate se înșiruie pe străzile pline de moloz, în timp ce incendiile care încă mocnesc umplu aerul cu un fum gros, conform unei noi înregistrări video realizate de primarul Vladyslav Atroshenko.

Videoclipul, geolocalizat și verificat de CNN, oferă o privire amplă de la sol asupra orașului care a cunoscut unele dintre cele mai intense bombardamente de când Rusia a invadat Ucraina, în urmă cu patru săptămâni.

„Cimitirul orașului nu poate face față tuturor morților, așa că ținem oamenii în morgi și frigidere mai mult decât în mod normal. Îngropăm oamenii în cimitirele vechi care nu au mai fost folosite de ceva vreme", a declarat Atroshenko.

Când persoana care înregistrează întreabă câte persoane au murit până acum, primarul spune că orașul nu ține statistici, dar că toate cazurile vor fi tratate de procuratură.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: cernihiv