x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Câte milioane de dolari este dispus să cheltuie un tata ca să-şi salveze fiica de lesbianism

Câte milioane de dolari este dispus să cheltuie un tata ca să-şi salveze fiica de lesbianism

28 Sep 2012   •   08:19
Câte milioane de dolari este dispus să cheltuie un tata ca să-şi salveze fiica de lesbianism

O femeie lesbianca din Hong Kong, si-a implorat tatal magnat sa anuleze '' recompensa pentru casatorie'' in valoare de 65 de milioane de dolari propusa pentru omul care ii poate castiga inima fetei lui.

''De dragul sanatatii aceste familii, te rog tata anuleaza recompensa'' Gigi Chao in varsta de 33 de ani a postat pe pagina ei de Facebook, adaugand ca ea nu mai accepta cereri de prietenie pe facebook.

Tatal fetei, Cecil Chao, un om foarte bogat, a declarat ca, atunci cand a propus recompensa a primit in jur de 100 de scrisori. '' Oamenii imi trimit scrisori, emailuri si faxuri. Nu am avut timp sa le citesc pe toate. Trebuie sa discut cu Gigi mai intai'' spune acesta. ''Sunt unii oameni care mi-au scirs ca nu-si doresc banii ci doar vor sansa de a o cunoaste pe fiica mea''.

Unul dintre oamenii interesati, un francez, a scris: ''Sunt foarte serios si chiar cred ca pot face o femeie fericita. Sunt delicat ca o femeie''.
''Nu-mi pasa daca e sarac sau bogat. Important este ca el sa fie generos si iubitor cu fiica mea'' spune Chao.

''Gigi este o fata buna, arata bine si are multe talente. Este devotata parintilor ei si este generoasa'', a adaugat el.

El neaga faptul ca fata lui este gay, insistand ca este singura si ar fi o sotie foarte buna pentru barbatul potrivit.

Mariajul de acelas sex nu sunt recunoscute in Hong Kong, intr-o societate unde homosexualitatea a fost dezincriminata inca din 1991.

×
Subiecte în articol: salva milioane de dolari lesbiana