x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe VIDEO - Ce spune acum Robert de Niro despre Donald Trump

VIDEO - Ce spune acum Robert de Niro despre Donald Trump

11 Noi 2016   •   20:00
VIDEO - Ce spune acum Robert de Niro despre Donald Trump

Robert de Niro a apărut miercuri seară la emisiunea "Jimmy Kimmel Live!" a postului ABC şi a spus că nu-l poate 'lovi în faţă' de Donald Trump după ce acesta a devenit preşedinte al SUA, pentru că trebuie să respecte funcţia, relatează The Guardian joi pe site-ul său. 

De Niro a afirmat într-un videoclip dat publicităţii în octombrie că ar vrea să-l lovească în faţă pe nominalizatul republican în cursa pentru Casa Albă, numindu-l pe Trump 'un idiot, un dezastru naţional, un motiv de jenă pentru această ţară... acest prost, acest măscărici'. Videoclipul a declanşat o polemică cu actorul Jon Voight, susţinător de multă vreme al Partidului Republican, pe care De Niro l-a numit 'lipsit de simţul realităţii' pentru faptul că îl susţine pe Trump. 

'Îl veţi mai lovi în faţă pe Donald Trump?', l-a întrebat Kimmel pe De Niro, 'pentru că acum aţi putea fi arestat pentru asta, cred'. 

'Nu pot să fac asta acum că e preşedinte. Şi trebuie să respect funcţia... Trebuie pur şi simplu să văd ce va face şi cum va acţiona în anumite chestiuni. După cum am văzut în multe oraşe, sunt muţi oameni foarte nemulţumiţi şi care protestează', a răspuns actorul. 

Kimmel l-a întrebat apoi pe De Niro dacă protestele sunt contraproductive. 'Sunt sigur că preşedintele Obama vorbeşte din propria experienţă personală când nu a beneficiat de mult sprijin şi el spune: 'Hei, suntem cu toţii în aceeaşi echipă'. Dar, ocazional, coechipierii se mai lovesc în faţă', a afirmat prezentatorul showului. 

"Poate că el (Obama - n.r.) îl va lovi când se va întâlni cu el', a răspuns De Niro. 

Actorul nu a răspuns dacă Donald Trump va avea interdicţie de intrare în restaurantele pe care le deţine, printre care Nobu din Londra şi Locanda Verde din New York. 

De asemenea, actorul a glumit că ar putea să se folosească de faptul că deţine cetăţenie italiană. 'Probabil că va trebui să mă mut acolo', a glumit el.AGERPRES

×
Subiecte în articol: robert de niro jimmy kimmel donald trump