x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Cinci persoane au fost împușcate în capitala Carolinei de Nord. Un suspect minor a fost arestat

Cinci persoane au fost împușcate în capitala Carolinei de Nord. Un suspect minor a fost arestat

14 Oct 2022   •   08:03
Cinci persoane au fost împușcate în capitala Carolinei de Nord. Un suspect minor a fost arestat

Cinci persoane, inclusiv un ofițer de poliție aflat în timpul liber, au fost împușcate mortal joi în capitala Carolinei de Nord, Raleigh, declanșând o căutare care a închis o parte a orașului timp de câteva ore și a dus la arestarea unui suspect minor, relatează Reuters.

Două persoane sunt rănite: un ofițer de poliție care a fost tratat și externat și o persoană internată în spital în stare critică, a declarat un purtător de cuvânt al poliției.

Împușcăturile au izbucnit la sau în apropiere de Neuse River Greenway, un traseu care traversează o parte a orașului. Aproximativ trei ore mai târziu, poliția a declarat că l-a "izolat" pe suspect într-o reședință din apropierea unei zone împădurite, anunțând ulterior că suspectul, descris ca fiind un tânăr de sex masculin, alb, a fost reținut.

Primarul Mary-Ann Baldwin a denunțat cea mai recentă izbucnire a violenței cu arme de foc în America, în timp ce guvernatorul Carolinei de Nord, Roy Cooper, a deplâns faptul că "teroarea a ajuns la ușa noastră".

Presa a relatat că atacatorul a folosit o pușcă. Poliția nu a oferit detalii despre modul în care s-a desfășurat atacul și nici despre circumstanțele în care a fost capturat suspectul.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: crima in sua