x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Descoperire INCREDIBILĂ, făcută de medicii din Bogota. Ce au găsit specialiştii în abdomenul unei femei de 82 de ani (VIDEO)

Descoperire INCREDIBILĂ, făcută de medicii din Bogota. Ce au găsit specialiştii în abdomenul unei femei de 82 de ani (VIDEO)

13 Dec 2013   •   13:32
Descoperire INCREDIBILĂ, făcută de medicii din Bogota. Ce au găsit specialiştii în abdomenul unei femei de 82 de ani (VIDEO)

O femeie din Bogota, în vârstă de 82 de ani, care credea că suferă de gastroenterocolită a avut parte de un şoc în momentul în care medicii i-au spus că, de fapt, poartă în pântece un fetus pietrificat. Potrivit specialiştilor columbieni, fetusul a fost purtat de femeie timp de 40 de ani! În literatura medicală nu există decât 300 de astfel de cazuri, scrie New York Daily News.

Femeia s-a dus la spital, acuzând dureri abdominale. Iniţial, medicii au crezut că suferă de gastroenterită. Însă radiografiile făcute au arătat că femeia avea în pântec un fetus pietrificat de 40 de ani.

Cel mai vechi caz documentat de sarcină pietrificată datează din 1582, descoperire făcută în urma autopsiei unei femei în vârstă de 68 de ani, în Franţa. Femeia ar fi purtat fetusul pietrificat timp de 28 de ani.

Între timp, femeia din Bogota a fost transferată la un alt spital, unde va fi supusă unei intervenţii chirurgicale.

×