x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Descoperire SENZATIONALA in piatra de temelie a Casei Guvernului din Massachusetts! Istoricii, ULUITI: "Este unic!" (VIDEO)

Descoperire SENZATIONALA in piatra de temelie a Casei Guvernului din Massachusetts! Istoricii, ULUITI: "Este unic!" (VIDEO)

15 Dec 2014   •   11:27
Descoperire SENZATIONALA in piatra de temelie a Casei Guvernului din Massachusetts! Istoricii, ULUITI: "Este unic!" (VIDEO)

O capsula a timpului ingropata in 1795 de doi eroi revolutionari americani, Samuel Adams si Paul Revere, a fost descoperita joi, în Boston, in piatra de temelie a Casei Guvernului din Massachusetts (Massachusetts State House), potrivit USA Today.

Scroll pentru video

Cutia de cupru, de culoare verde din cauza oxidării, ar putea fi cel mai vechi artefact american de acest fel descoperit vreodată.

"Stim ca in interiorul capsulei se află o farfurie a lui Paul Revere, hartii si monede din 1600. Ar putea contine si alte lucruri, dar nu stim inca", a declarat secretarul de stat din Massachusetts, William Galvin, care a precizat, de asemenea, ca saptamana viitoare vor fi aflate toate componentele capsulei.

Nu este prima data cand aceasta capsula vede lumina zilei. In 1855, ea a fost dezgropata in timpul unor reparatii, dar a fost pusa la loc.

×