x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Ghizi şi vânzători la Disney, acuzaţi de pedofilie

Ghizi şi vânzători la Disney, acuzaţi de pedofilie

de Alina-Elena Vasiliu    |    16 Iul 2014   •   20:44
Ghizi şi vânzători la Disney, acuzaţi de pedofilie
Sursa foto: Ghizi şi vânzători la Disney, acuzaţi de pedofilie

Peste 35 de angajaţi ai Disney World Statele Unite ale Americii au fost arestaţi, în ultimii opt ani, pentru pedofilie, informează CNN, citat de lefigaro.fr. Este vorba despre mai mulţi costumieri, ghizi, vânzători de bilete sau agenţi de securitate.

Potrivit CNN, numai săptămâna trecută, doi angajaţi ai Disney au fost prinşi de poliţiştii care s-au dat drept minori, pe reţelele de socializare, iar alţi doi au fost arestaţi pentru că au fost găsiţi având asupra lor imagini pornografice, în incinta parcului de distracţii.

În replică, grupul Disney a declarat că angajaţii acuzaţi de pedofilie nu reprezintă decât o mică parte a echipei lor, din 2006 până astăzi: „Cifrele raportate de CNN reprezintă 0,01% din totalul de 300.000 de persoane angajate în această perioadă de timp”, a spus Jacques Wahler, purtător de cuvânt al Disney World.

După aceste dezvăluiri, Disney, Universal Studios şi SeaWorld au declarat că iau această problemă în serios şi că vor continua să colaboreze cu forţele de ordine pentru depistarea pedofililor.

×
Subiecte în articol: disney sua Disney pedofili cnn