x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Dua Lipa: fanii nu te vor deștept

Dua Lipa: fanii nu te vor deștept

de Redacția Jurnalul    |    18 Ian 2024   •   09:15
Dua Lipa: fanii nu te vor deștept
Sursa foto: Hepta

Cântăreața anglo-albaneză Dua Lipa, una dintre cele mai mari vedete pop din lume, și-a exprimat frustrarea față de modul în care este percepută de public. „Nu știu dacă lumea crede că mie îmi place să citesc”, a spus cântăreața. „Ei nu vor să ai păreri politice. Nu vor să fii deștept. Sunt mult mai mult decât ceea ce fac”.

Aceste afirmații vin după ce Dua Lipa a atras atenția presei prin declarațiile sale politice, criticând politica britanică privind imigrația și cerând încetarea focului în Gaza - notează BBC.

Într-un interviu acordat revistei americane Rolling Stone, ea a spus că vederile sale asupra lumii au fost modelate de experiența părinților săi care au fugit din Kosovo la sfârșitul anilor 1990. 

Vedeta a spus că vede o paralelă între ce s-a întâmplat cu familia sa și situația în care se află palestinienii, lucru care a determinat-o să semneze o petiție de încetare a focului în Fâșia Gaza. Dar, totodată, Dua Lipa a criticat atrocitățile comise de Hamas în atacul Israelului: „Nu accept ceea ce face Hamas. Mă simt atât de rău pentru fiecare viață israeliană pierdută și pentru ce s-a întâmplat pe 7 octombrie”.

Din 2017 încoace, de când a dat lovitura cu piesa sa „News Rules”, artista a lansat un club de carte, un newsletter de lifestyle și un festival de muzică în Kosovo, la Pristina. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

×
Subiecte în articol: Dua Lipa fani frustrare