x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe "E un MIRACOL! Nimeni nu putea supravieţui". Declarat MORT de medici, un băieţel de 1 an a fost descoperit VIU la morgă!

"E un MIRACOL! Nimeni nu putea supravieţui". Declarat MORT de medici, un băieţel de 1 an a fost descoperit VIU la morgă!

20 Mai 2013   •   09:16
"E un MIRACOL! Nimeni nu putea supravieţui". Declarat MORT de medici, un băieţel de 1 an a fost descoperit VIU la morgă!
Sursa foto: southwalesargus.co.uk

Eisa Hayat, un băieţel în vârstă de 1 an care a supravieţuit unui accident în care au murit cinci membri ai familiei sale, a fost băgat într-un sac şi dus la morgă înainte ca medicii să realizeze că este încă în viaţă, scrie Daily Mail.

Micuţul a fost singurul supravieţuitor al accidentului de maşină care i-a ucis familia în timpul unui pelerinaj la Mecca. Medicii saudiţi l-au declarat mort pe băieţel, însă în momentul în care se pregăteau să-l bage în frigider, aceştia au văzut că micuţul a început să mişte.

"Au crezut că a murit. Nimeni nu putea supravieţui acelui accident. Aşa că l-au dus la morgă. Când au văzut că se mişcă l-au pus într-o ambulanţă şi l-au dus la spitalul de copii din Medina", a declarat unchiul copilului, Shazada Hayat.

Astăzi, Eisa a împlinit doi anişori.

"Nimeni nu va putea să-i înlocuiască părinţii. Nimeni nu poate înlocui îmbrăţişarea unei mame sau a unui tată. Eisa este foarte important pentru noi", a mai spus Shazada Hayat.

×