x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Edward Snowden mai are multe secrete de dezvăluit, avertizează tatăl său

Edward Snowden mai are multe secrete de dezvăluit, avertizează tatăl său

17 Oct 2013   •   11:20
Edward Snowden mai are multe secrete de dezvăluit, avertizează tatăl său

Tatăl lui Edward Snowden, consultantul care a dezvăluit detalii despre programele de spionare mondială folosite de serviciile secrete ale SUA, susţine că fiul său are multe secrete de dezvăluit. Motiv pentru care el l-a sfătuit să mai rămână în Rusia, pentru a se asigura că se va putea spune “întreg adevărul”. Comentariul a venit după ce tatăl lui Snowden, Lon, a revenit în Statele Unite după ce a reuşit să-l viziteze pe fiul său în Rusia, relatează Russia Today.

Lon Snowden a făcut aceste declaraţii la sosirea sa pe aeroportul John F. Kennedy din New York. El şi-a vizitat fiul pentru prima dată dupa ce fostul consultant al Agenţiei Naţionale americane de Securitate (NSA) a fugit din America. Edward a căpătat notorietate mondială după o serie de dezvăluiri despre supravegherea la nivel mondial exercitată de Guvernul american şi de aliaţii săi. Dezvăluirile preluate de media s-au bazat pe documente secrete pe care Edward Snowden le-a furnizat jurnaliştilor.

Lon Snowden le-a mai spus jurnaliştilor prezenţi pe aeroportul new-york-ez că nu este neapărat obligatoriu ca fiul său să rămână în Rusia, dar că deocamdată acesta este mulţumit de actuala sa situaţie şi mai ales de ceea ce a dezvăluit lumii. Lon Snowden a obţinut o viză cu intrări multiple, putând intra şi ieşi liber din Rusia, de câte ori doreşte, precizează RT.





×