x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Fetiţă de 5 ani, acuzată de AMENINŢARE TERORISTĂ după ce le-a zis unor colege că le va împuşca cu un pistol Hello Kitty

Fetiţă de 5 ani, acuzată de AMENINŢARE TERORISTĂ după ce le-a zis unor colege că le va împuşca cu un pistol Hello Kitty

31 Ian 2013   •   15:36
Fetiţă de 5 ani, acuzată de AMENINŢARE TERORISTĂ după ce le-a zis unor colege că le va împuşca cu un pistol Hello Kitty

O fetiţă de 5 ani din statul american Pennsylvania a fost exmatriculată 10 zile de conducerea grădiniţei din oraşul Mount Carmel după ce a ameninţat două colege că le va împuşca cu pistolul ei Hello Kitty, care trage cu bule de săpun.

Conducerea grădiniţei şi-a motivat decizia de suspendare prin faptul că fetiţa ar fi fost vinovată de "ameninţare teroristă".

Ameninţarea teroristă ar fi avut loc în timp ce copiii de grădiniţă stăteau la coadă să intre în autobuzul şcolii. Fetiţa acuzată nu avea pistolul Hello Kitty care trage cu bule de săpun asupra ei, însă le-ar fi zis celor două colege că le va împuşca cu el, făcând şi o descriere a pistolului.

Familia fetei acuzate a apelat la un avocat, care a pledat cazul elevei de grădiniţă în faţa inspectoratului şcolar.

Acesta a reuşit să reducă perioada de suspendare de la 10 zile la două. De asemenea, acuzaţia de "ameninţare teroristă" a fost schimbată, în dosarul de grădiniţă al elevei, în cea de "ameninţare de a face rău altei eleve". 

×