x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Experienţă INCREDIBILĂ: Mesajul primit de o femeie, la doi ani de la moartea fiicei sale. Ce a găsit într-o sticlă aruncată în mare

Experienţă INCREDIBILĂ: Mesajul primit de o femeie, la doi ani de la moartea fiicei sale. Ce a găsit într-o sticlă aruncată în mare

15 Sep 2013   •   12:10
Experienţă INCREDIBILĂ: Mesajul primit de o femeie, la doi ani de la moartea fiicei sale. Ce a găsit într-o sticlă aruncată în mare

Mimi Ferry, o femeie din Statele Unite, a povestit pentru The Guardian experienţa prin care a trecut după moartea fiicei sale, în 2010.

"Fiica mea Sidonie avea 10 ani când a scris un mesaj, pe care l-a băgat într-o sticlă, apoi l-a aruncat în mare. Opt ani mai târziu, în 2010, lumea mea avea să se prăbuşească. Sidonie a plecat într-o excursie în Elveţia, unde a căzut într-o prăpastie şi a murit. Avea doar 18 ani. Eram o mamă singură, iar ea era singurul meu copil. Am simţit că totul pentru mine s-a terminat şi mi-a fost foarte greu să merg înainte", povesteşte Mimi.

Femeia spune că în decembrie, anul trecut, a primit un mesaj pe telefon, care spunea doar atât: "Be excellent to yourself, dude". Era mesajul scris de Sidonie în urmă cu 12 ani. Replica era din filmul "Bill and Ted Adventure”.

"Am deschis sticla şi am găsit un număr de telefon înăuntru, aşa că am sunat şi am lăsat un mesaj", a declarat Brian Waldron, bărbatul care a descoperit sticla.

"Nu mi-a venit să cred", spune Mimi.

Femeia a sunat imediat la persoana care a lasat mesajul şi a recuperat sticla în care se găsea biletul scris de fiica ei, în urmă cu 12 ani.

"Parcă descoperisem o comoară. Am simţit că fiica îmi transmitea că totul va fi bine", a mai spus femeia, care a precizat că va dona mesajul unui muzeu din New York, pentru ca toată lumea să se bucure de el.




×