x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Viaţa bate filmul! O femeie de 34 de ani a mers la liceu zicând că are 15 ani. Câţi ani avea iubitul ei?

Viaţa bate filmul! O femeie de 34 de ani a mers la liceu zicând că are 15 ani. Câţi ani avea iubitul ei?

11 Iun 2014   •   16:51
Viaţa bate filmul! O femeie de 34 de ani a mers la liceu zicând că are 15 ani. Câţi ani avea iubitul ei?

Charity Johnson, o femeie de 34 de ani din statul american Texas, a fost condamnată la 85 de zile de închisoare, după ce mai bine de jumătate de an a mers la un liceu din oraşul Longview, susţinând că are 15 ani.

Într-o serie de înşelăciuni, Charity Johnson a reuşit să convingă o femeie de 30 de ani să pretindă că e tutorele ei legal, să se apropie de o femeie de 40 de ani căreia îi zicea "mama" şi să aibă un iubit de 23 de ani, căruia i-a zis că ea are 18.

Charity Johnson şi-a făcut intrarea în oraşul Longview când s-a angajat la un restaurant McDonald's, anul trecut, în luna martie. Lucrând aici, femeia de 34 de ani s-a apropiat de Tamica Lincoln, o colegă de 30 de ani, căreia i-a mărturisit că ar fi o adolescentă abuzată de tată şi a cărei mamă a murit.

Tamica Lincoln s-a ataşat atât de mult de Charity Johnson încât a luat-o în casa ei şi a început să aibă grijă de ea de parcă i-ar fi fost fiică.

Citește și Jeju Loveland - parcul erotic din Coreea de Sud (Galerie FOTO 18+)

Ulterior, crezând că Charity are 15 ani, Tamica a înscris-o pe femeia de 34 de ani la liceul New Life Christian School, pretinzând că este tutorele ei şi că aceasta a fost şcolită acasă, motiv pentru care nu figurează ca aparţinând altei şcoli până atunci. La şcoală Charity Johnson a mers sub numele de Charity Stevens.

Timp de jumătate de an, Charity a mers la şcoală, şi-a făcut prieteni adolescenţi şi a obţinut rezultate foarte bune. Tamica Lincoln spune că aceasta avea conturi pe reţele de socializare frecventate de colegele ei adolescente, că îşi făcea foarte riguros temele şi se comporta exact ca o adolescentă.



Între timp, Charity Johnson şi-a găsit şi un iubit, Rickie Williams, de 23 de ani, căruia i-a spus că ea are 18.

Între viaţa la şcoală şi relaţia cu iubitul cu nouă ani mai tânăr, Charity Johnson a început să corespondeze cu Osarieme Obaseki, o femeie de 40 de ani din Dallas, care conduce un ONG ce se ocupă de sprijinirea femeilor abuzate.

Charity Johnson i-a relatat lui Osarieme Obaseki aceeaşi poveste despre tatăl abuziv şi mama moartă, vizitând-o ulterior de mai multe ori şi stabilind o relaţie foarte strânsă şi cu aceasta.

Osarieme Obaseki susţine chiar că Charity Johnson obişnuia să-i zică "mamă", arătându-se foarte ataşată de ea. Obaseki este în continuare confuză, deoarece Charity Johnson nu a încercat nicio clipă să obţină foloase materiale din partea ei.

"A fost doar o plasă de minciuni. Nu a căutat nicio clipă să facă rost de bani, avea banii ei. A fost vorba de altceva", spune aceasta.

Sora lui Osarieme Obaseki, însă, a fost prima persoană care şi-a dat seama că ceva este în neregulă. Aceasta i-a spus sorei ei că deşi Charity Johnson are faţă de copil, corpul ei este unul de femeie matură.



Osarieme Obaseki a încercat să verifice trecutul lui Charity Johnson, însă aceasta părea să vină de nicăieri. Femeia a vorbit despre acest lucru cu Tamica Lincoln, tutorele femeii.

La rândul ei, Tamica a cerut patronului restaurantului McDonald's, unde o întâlnise pe Charity, să îi arate contractul de muncă al acesteia. În contractul de muncă apărea că Johnson se născuse în 1979.

Femeia a chemat poliţia care a reţinut-o pe Charity şi ulterior a stabilit că aceasta avea, într-adevăr, 34 de ani.

Charity a fost condamnată la 85 de zile de închisoare pentru fals în înscrisuri.

×
Subiecte în articol: liceu american viata dubla