x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Fetiţă de opt ani din Bulgaria, ucisă de părinţi în timpul unei beţii

Fetiţă de opt ani din Bulgaria, ucisă de părinţi în timpul unei beţii

13 Dec 2010   •   13:23

O fetiţă de opt ani, din Bulgaria, a fost ucisă de părinţii ei beţi, într-un tragic accident, după ce oamenii le-au dat şi copiilor lor să consume alcool, pentru a nu mai simţi frigul, informează Novinite.

Şeful poliţiei locale din Loveci a declarat că nimeni nu s-ar fi aşteptat ca familia respectivă să sfârşească atât de tragic.

Incidentul s-a petrecut după ce tatăl familiei, de 45 de ani şi mama, de 38 de ani, de etnie romă, au decis să le dea celor cinci copii ai lor băuturi alcoolice, pentru a nu le mai fi frig.

Lucrurile au scăpat de sub control şi fetiţa de opt ani a cuplului, Nina, a fost lovită în cap cu un obiect contondent. Fata a murit pe loc.

Atât părinţii, cât şi ceilalţi copii, aveau alcoolemii anormal de mari când au fost găsiţi de poliţişti.

Potrivit presei locale, părinţii le dădeau copiilor lor alcool în mod constant. Ambii sunt şomeri şi trăiau din ajutoare sociale, însă autorităţile locale nu s-au gândit niciodată că lucrurile ar putea ajunge la o asemenea gravitate.

Femeia de etnie romă este însărcinată cu al şaselea copil. Cei patru copii ai familiei vor ajunge în grija serviciilor sociale.
Mediafax

×
Subiecte în articol: bulgaria