x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Laborator de metamfetamină, descoperit de poliţişti după ce fabricanţii au împuşcat toată noaptea atacatori imaginari

Laborator de metamfetamină, descoperit de poliţişti după ce fabricanţii au împuşcat toată noaptea atacatori imaginari

01 Sep 2014   •   15:27
Laborator de metamfetamină, descoperit de poliţişti după ce fabricanţii au împuşcat toată noaptea atacatori imaginari

Jennie Stricker, o distribuitoare de ziare din oraşul american Sneads, din statul Florida, a fost implorată, duminică dimineaţă, de trei persoane să cheme poliţia, acestea susţinând că sunt ţinute în captivitate de oameni înarmaţi. Cei trei se aflau la etajul unei case aflate pe un drum izolat şi loveau cu nişte bucăţi de lemn prin fereastra spartă pentru a atrage atenţia.

Jennie Stricker a chemat poliţia, la locul respectiv sosind mai multe echipaje. Iniţial, cei trei au refuzat să deschidă uşa, afirmând că se tem că oamenii care i-au atacat în noaptea ce trecuse s-ar putea ascunde sub podeaua de la parterul casei. În cele din urmă, însă, aceştia s-au lăsat convinşi să coboare, iar poliţia a intrat în casă.

După ce au cercetat imobilul, poliţiştii şi-au dat seama că nimeriseră într-un laborator de metamfetamină, iar cei trei dinăuntru erau încă sub influenţa drogurilor.

Matthew Tyler McDaniel, de 30 de ani, Damian Joseph Hines, de 21 de ani şi Madison Star Douglas, de 18 ani reuşiseră să distrugă casa, în timpul halucinaţiilor pe care le avuseseră. Pereţii din interior aveau zeci de urme de gloanţe, multe ferestre erau sparte, iar closetul unei băi fusese smuls şi aruncat asupra unui atacator imaginar. De asemenea, cadrul unei ferestre fusese smuls, la etaj.

Madison Star Douglas, fata de 18 ani, susţinea că fusese înjunghiată în burtă, iar lama cuţitului se rupsese şi rămăsese înăuntru.

Medicii care au însoţit poliţia au constatat, însă, că era vorba doar de o zgârietură superficială, cel mai probabil produsă chiar de fată, prin scărpinare.

Printre dărâmături, poliţiştii au găsit şi ustensile pentru fabricarea metamfetaminei, metamfetamină deja fabricată, zeci de cartuşe folosite şi două puşti de calibrul 12 şi 22. De asemenea, părţi ale altor arme care fuseseră demontate au fost găsite printre cioburi şi bucăţi de şipci rupte.

Potrivit poliţiei, casa a suferit pagube de aproximativ 10.000 de dolari.

Cei trei au fost duşi mai întâi la spital, pentru a ieşi de sub influenţa drogurilor, apoi la închisoare, în aşteptarea procesului în care sunt acuzaţi de producere de droguri şi distrugere.

×
Subiecte în articol: metamfetamina halucinatii