x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Avem, în sfârşit, imaginile care dovedesc că nu suntem singuri în Univers? Apariţie MISTERIOASĂ pe cerul Germaniei (VIDEO)

Avem, în sfârşit, imaginile care dovedesc că nu suntem singuri în Univers? Apariţie MISTERIOASĂ pe cerul Germaniei (VIDEO)

29 Sep 2013   •   14:13
Avem, în sfârşit, imaginile care dovedesc că nu suntem singuri în Univers? Apariţie MISTERIOASĂ pe cerul Germaniei (VIDEO)

Trei obiecte neidentificate au fost filmate survolând deasupra oraşului Wittenberge, din Germania, scrie Daily Mail.

Scroll pentru video

Ar putea fi această înregistrare dovada clară a faptului că nu suntem singuri în Univers? Se pare că nu. Sau cel puţin aşa susţine fostul agent FBI Ben Hansen, care a declarat pentru Huffington Post că cele trei obiecte sunt prea bine definite pentru a fi reale.

"Întregistrarea are elemente care mă fac să cred că este un fals. Cei care l-au realizat au adăugat efecte de noapte. În mod normal, cerul trebuia să fie puţin mai luminat", a declarat Hansen.

Mai mult, faptul că nu se cunoaşte identitatea celui care a filmat este o dovadă în plus a faptului că acest material video este un fals, mai spune fostul agent.

×