x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Înainte de a spune “Da”, William a glumit cu viitorul socru

Înainte de a spune “Da”, William a glumit cu viitorul socru

de Marina Constantinoiu    |    29 Apr 2011   •   16:20

Cu câteva minute înainte de a spune “Da”, prinţul William a destins atmosfera glumind cu viitorul său socru, afirmă un specialist în descifrarea mişcărilor buzelor, care a urmărit ceremonia căsătoriei regale de la Londra, la televiziune, relatează AFP.

Potrivit lui Tina Lannin, care lucrează pentru o companie de comunicaţii, William a şoptit în Abaţia Westminster unde erau instalaţi 1.900 de invitaţi:”Ar fi trebuit să facem asta doar în familie”, la urechea lui Michael Middleton, tatăl celei cu care se căsătorea, Kate.

Lanin a observat şi la prinşul Harry, fratele mirelui şi cavaler de onoare al acestuia, urmatorul comentariu, la sosirea lui Kate:”Bun, gata, e aici”.

Recurgerea la astfel de persoane care citesc pe buze este o practică în media britanice, care nu doresc să depindă doar de o legătură sonoră uneori intermitentă.

Pe reţeaua de socializare Twitter, numeroşi utilizatori s-au transformat în specialişti improvizaţi în cititul pe buze. Zeci dintre ei cred că au descifrat pe buzele prinşului William, la sosirea în faţa altarului a viitoarei sale soţii:”Eşti superbă, te iubesc”.

×