x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe 20 de ani închisoare pentru proprietarul unei firme de pompe funebre care a vândut părți de cadavre

20 de ani închisoare pentru proprietarul unei firme de pompe funebre care a vândut părți de cadavre

de Redacția Jurnalul    |    04 Ian 2023   •   20:10
20 de ani închisoare pentru proprietarul unei firme de pompe funebre care a vândut părți de cadavre

Fostul proprietar al unei firme de pompe funebre din Colorado a fost condamnat la 20 de ani de închisoare pentru că a vândut părți de cadavre.

Un fost proprietar al unei firme de pompe funebre din Colorado a fost condamnat la 20 de ani de închisoare deoarece a vândut părți ale corpului de la aproximtaiv 560 de cadavre fără a avea permisiunea rudelor celor decedați.

Megan Hess, în vârstă de 46 de ani, a pledat vinovată de fraudă în luna iulie. Ea a condus o casă funerară, Sunset Mesa, și o firmă care prelua organe și părți ale corpului de la donatori. Pedeapsa de 20 de ani a fost cea mai mare permisă de lege.

Mama ei, Shirley Koch, în vârstă de 69 de ani, a pledat și e vinovată de fraudă și a fost condamnată la 15 ani. Rolul central al lui Koch a fost acela de a tranșa cadavrele, arată înregistrările tribunalului.

„Hess și Koch și-au folosit uneori casa funerară pentru a fura, în esență, cadavre și părți de cadavre, folosind formulare de donatori frauduloase și falsificate", a declarat procurorul Tim Neff.

Cazul federal a fost declanșat de o serie de investigații Reuters din 2016-2018 despre vânzarea de părți de corpuri în Statele Unite ale Americii.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: inchisoare proprietar pompe funebre