x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Joe Biden la un pas de a deveni președintele SUA. A ajuns pe primul loc în statul Georgia și în Pennsylvania

Joe Biden la un pas de a deveni președintele SUA. A ajuns pe primul loc în statul Georgia și în Pennsylvania

06 Noi 2020   •   11:43
Joe Biden la un pas de a deveni președintele SUA. A ajuns pe primul loc în statul Georgia și în Pennsylvania
Sursa foto: Hepta

UPDATE 2 Avansul lui Joseph Biden, candidatul Partidului Democrat, a crescut în statul Nevada, conform noilor date oficiale, anunţate vineri.

Joseph Biden are acum un avans de 22.076 de voturi în Nevada, după anunţarea rezultatelor din comitatul Clark. Până acum, Joseph Biden avea un avans de 11.438 de voturi în Nevada.

Statul Nevada are şase voturi în Colegiul electoral federal.

În momentul de faţă, Joe Biden este creditat, potrivit diverselor proiecţii, cu 253-264 de voturi în Colegiul electoral federal. Pentru a câştiga scrutinul, are nevoie de 270 de voturi în Colegiul electoral federal.

Joseph Biden are şanse foarte mari să obţină victoria în scrutinul prezidenţial din SUA.

Update 1 Joseph Biden, candidatul Partidului Democrat, a trecut pe primul loc în statul Pennsylvania şi este foarte probabil să câştige scrutinul prezidenţial din Statele Unite.

Preşedintele în funcţie al SUA, Donald Trump, era pe primul loc până acum în Pennsylvania, dar avansul său se micşorase în contextul numărării voturilor prin corespondenţă.

Potrivit rezultatelor anunţate după numărarea a 98% din buletinele de vot, Joseph Biden este acum pe primul loc în Pennsylvania, având un avans de peste 5.000 de voturi.

Câştigarea statului Pennsylvania i-ar aduce lui Joseph Biden o victorie clară în scrutinul prezidenţial.

 

Stire initiala Joseph Biden, candidatul Partidului Democrat, a ajuns pe primul loc în statul Georgia şi se apropie de locul întâi şi în Pennsylvania, ceea ce i-ar permite să obţină victoria în scrutinul prezidenţial, scrie Mediafax

Joe Biden are acum un avans de cel puţin 1.500 de voturi, după numărarea a 99% din buletinele de vot din Georgia. Până acum, în acest stat avea avans preşedintele în funcţie, Donald Trump.

Joseph Biden se apropie de trecerea pe primul loc şi în statul Pennsylvania.

Fostul vicepreşedinte al SUA are şanse extrem de mari să obţină victoria în scrutinul prezidenţial.

Preşedintele în funcţie, Donald Trump, denunţă fraude electorale şi va contesta rezultatele în justiţie.

 

 

×
Subiecte în articol: Joe Biden