x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Justin Bieber, condamnat să urmeze cursuri de autocontrol

Justin Bieber, condamnat să urmeze cursuri de autocontrol

de Agerpres    |    14 Aug 2014   •   16:48
Justin Bieber, condamnat să urmeze cursuri de autocontrol

Interpretul canadian Justin Bieber s-a declarat, miercuri, vinovat de conducere periculoasă a maşinii şi de opunere de rezistenţă fără violenţă la arestare, după ce a ajuns la un acord cu procuratura, astfel încât să nu mai poată fi învinuit că s-ar fi urcat la volan sub influenţa alcoolului sau a drogurilor.

Incidentul în care a fost implicat cântăreţul de 20 de ani a avut loc în ianuarie, la o cursă ilegală de maşini la Miami. Recunoscând faptele menţionate, el evită o pedeapsă mai aspră, care l-ar fi putut duce la închisoare.

În cadrul unei audieri desfăşurate miercuri la Miami, la care Justin Bieber nu a participat, reprezentantul acestuia a acceptat ca interpretul să urmeze un curs de 12 ore de tehnici de autocontrol şi să facă o donaţie de 50.000 de dolari în scopuri caritabile.

"Cazul dlui Bieber s-a încheiat astăzi", a spus avocatul cântăreţului.

Justin Bieber a fost iniţial acuzat că a participat la o cursă, la volanul unei maşini Lamborghini, conducând sub influenţa alcoolului sau a drogurilor, cu permisul expirat, şi că a opus rezistenţă la arestare. Până acum pledase nevinovat, deşi poliţia susţine că, la arestare, Bieber recunoscuse că a fumat canabis şi că luase anxiolitice.

Cântăreţul are deja la activ numeroase necazuri cu justiţia. La începutul lunii iulie, a fost condamnat la închisoare cu suspendarea executării pedepsei, sub supraveghere timp de doi ani, pentru că a aruncat cu ouă în casa unui vecin din Los Angeles. A fost nevoit să efectueze şi muncă în interesul comunităţii, să participe la un program de autocontrol şi să plătească 80.000 de dolari pentru repararea casei vandalizate.

Bieber este acuzat în Canada că a molestat un şofer de limuzină, dosarul fiind în curs de judecare.

×
Subiecte în articol: Justin Bieber