x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Kamala Harris și-a publicat dosarul medical

Kamala Harris și-a publicat dosarul medical

de Redacția Jurnalul    |    12 Oct 2024   •   22:20
Kamala Harris și-a publicat dosarul medical
Sursa foto: Hepta

Kamala Harris este în stare de „sănătate excelentă”, conform medicului său, în timp ce Donald Trump a oferit informații limitate despre starea sa de sănătate, scrie Sky News.

Mai multe detalii despre starea medicală și istoricul medical al vicepreședintei Kamala Harris au fost publicate, ceea ce arată sănătatea bună a acesteia, contrastând cu informațiile limitate date de rivalul său republican, Donald Trump.

Dr. Joshua Simmons, medicul personal al lui Harris, a declarat că aceasta are „reziliența fizică și mentală excelentă” necesară pentru a îndeplini funcția de președinte.

În raportul medical, Dr. Simmons a menționat că Harris, în vârstă de 59 de ani, adoptă un stil de viață activ și sănătos, iar cel mai recent examen medical a fost „neobişnuit”.

Mai mult, ea are un istoric de alergii și urticarie, pentru care urmează un tratament de imunoterapie de trei ani. Harris poartă lentile de contact pentru miopie ușoară și are un istoric familial de cancer de colon.

În contrast, Donald Trump, care a fost președinte între 2017 și 2021, a publicat foarte puține informații despre sănătatea sa de-a lungul anilor. În trecut, el a pus la îndoială starea de sănătate a lui Joe Biden, dar acum, atenția asupra propriei sale sănătăți a crescut.

În noiembrie 2023, Trump a publicat o scrisoare de la medicul său, în care acesta susținea că fostul președinte este în „sănătate fizică și mentală excelentă”, însă fără a oferi detalii susținute, precum greutatea, tensiunea arterială sau nivelurile de colesterol.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: kamala harris donald trump dosar