x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Kenyenii au luat frica femeilor şi îşi pun centuri de castitate

Kenyenii au luat frica femeilor şi îşi pun centuri de castitate

13 Iul 2015   •   14:58
Kenyenii au luat frica femeilor şi îşi pun centuri de castitate

Proprietarul unui magazin din Kenya a avut ideea de a crea o carapace metalică care să protejeze organele genitale masculine, după ce în luna iunie o femeie din Nyeri i-a tăiat penisul soţului ca urmare a unei infidelităţi, relatează EFE.

Controversata centură de castitate masculină, o cochilie din metal închisă cu lacăt, şi-a găsit un loc în rafturi printre cămăşi şi cravate, după incidentul din Nyeri care a făcut înconjurul lumii.

Proprietarul magazinului a avut ideea de a folosi câteva conserve la confecţionarea carapacei de metal pentru a împiedica soţiile geloase să se răzbune pentru eventualele lor trădări.

Deocamdată, doar câteva persoane s-au apropiat de magazin pentru a se interesa de acest dispozitiv curios care poate fi confecţionat pe măsură, pentru 1.200 de şilingi kenyeni (circa 10 euro). De la apariţia sa în vitrine, trecătorii se opresc pentru a studia acest dispozitiv venit parcă din Evul Mediu.

Potrivit legendei - pusă la îndoială de unii istorici - originea centurilor de castitate datează din Evul Mediu, când soţii plecau la război - sau pentru o perioadă mai îndelungată de timp - şi doreau să evite infidelităţile consoartelor.

Se spune că o cheie rămânea la soţ şi alta la preot, astfel încât dacă bărbatul nu se întorcea după patru ani, femeia era eliberată din această "închisoare sexuală". agerpres.ro

×
Subiecte în articol: centura de castitate kenya