x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Lovită de o maşină şi un autobuz în câteva secunde. O elevă britanică de 12 ani a SUPRAVIEŢUIT miraculos unui dublu impact (VIDEO)

Lovită de o maşină şi un autobuz în câteva secunde. O elevă britanică de 12 ani a SUPRAVIEŢUIT miraculos unui dublu impact (VIDEO)

12 Mar 2013   •   18:20
Lovită de o maşină şi un autobuz în câteva secunde. O elevă britanică de 12 ani a SUPRAVIEŢUIT miraculos unui dublu impact (VIDEO)

O elevă în vârstă de 12 ani din Marea Britanie poate spune că s-a născut a doua oară.

 
În imaginile difuzate de poliţia locală din Gravesend (Kent), se vede cum puştoaica este lovită în plin de un autoturism, după ce a sărit în faţa acestuia, încercând să traverseze în fugă printr-un loc nepermis.
 
Iar de parcă asta nu ar fi fost de ajuns, fetiţa, pe care şocul a proiectat-o pe contrasens, a fost lovită şi de un autobuz, ale cărui roţi, din fericire, nu au atins-o pe biata copilă.
 
Chiar dacă pare imposibil de crezut, micuţa, care a fost resuscitată la faţa locului, fiind transportată ulterior la King College Hospital din Londra, a supravieţuit, multiplele fracturi suferite necesitând totuşi câteva săptămâni de spitalizare.

×
Subiecte în articol: accident miracol elevă Marea Britanie